SEMESTER | Äventyret i Australien

Äventyret i Australien

Annons

SEMESTER

Resandet tog över en tid och tillgången till internet fanns inte därute i outbacken. Under den korta tiden, 2 veckor, körde vi igenom South Australia, Northern Territory och den tråkiga halvan av Queensland. Nu har vi iallafall rehabiliterat oss med lyxsemester i Palm Cove, Cairns, samt skaffat internet så nu kommer bilderna från det förflutna, som ni missat, att komma regelbundet.

Värmen höll på att ta kål på oss inne i landet, så längtan till havet gjorde att vi speedade upp farten rejält. På grund av detta sköt vi upp Kakadu Nationalpark och Darwin till en annan gång, då med fyrhjulsdriven bil. 

Palm Cove är paradiset och här chillar vi dagarna i ända. Vi solar och badar i det blåa vattnet, äter nu som då när vi orkar och chillar lite till. Hur är vädret där hemma? Hehe, vi bara skojade! Nåväl, här är det iallafall 30 grader varje dag, både i luften och havet. Hörs inom kort, nu ska vi gå och ta ett nattdopp!

// Emelie & Philip

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats