BLUE MOUNTAINS | Äventyret i Australien

Äventyret i Australien

Annons

BLUE MOUNTAINS

Blue Mountains besökte vi två gånger, med det första som blev avblåst p.g.a. för varmt väder IGEN! Så vi åkte till Cronulla i väntan på att värmen skulle avta.. Men stranden och kall öl lade plåster på såret :) Nu kom vi hit i alla fall, efter att ha gjort Sydney på EN dag. Vi har nämligen börjat få lite bråttom med orsaken att få bilen såld och för våran del är det mycket lättare och billigare att sälja den där vi köpte den, rättare sagt i staten Victoria. Nog om detta, vi besökte snabbt två ställen: “Wentworth Falls” och “Three Sisters”, se nedan!

 

Blogg-9527Blogg-9515Blogg-9548Blogg-9536Blogg-9555Blogg-9568Blogg-9576Blogg-9588Blogg-9621Blogg-9637
“Three sisters”

 

// Philip

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats